Tietoja

Oletko koskaan miettinyt mitä Realmin taustalla on? Minkäkaltaisista ihmisistä ylläpitotiimi koostuu? Entä mitkä ovat Realmin ydinarvoja? Tältä sivulta löydät tämän kaiken!

Realmi on Suomalainen Minecraft-palvelin. Asioimalla kaupassamme tuet palvelimen jatkuvaa kehitystä.

Kaupassa voit maksaa käyttäen seuraavia maksutapoja:

PayPal

PayPalilla voit maksaa käyttäen luotto-, tai pankkikorttiasi, ja se on yksi tämän hetken luotetuimmista maksunvälittäjistä internetissä. Me Realmilla emme näe korttisi tietoja missään vaiheessa. Lue lisää osoitteessa:
https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/paypal-safety-and-security

PaySafeCard

PaySafeCardeja voit ostaa miltä tahansa R-Kioskilta, ja maksaa näin käteisellä täysin ilman pankkikorttia tai pankkitunnuksia. Lue lisää osoitteessa https://www.paysafecard.com/fi-fi/ohje/

Ongelmatilanteessa ota yhteyttä ylläpitoomme discord-sovelluksen välityksellä. Linkin löydät tämän sivun oikeasta ylälaidasta!

Ostoksista saatavat tulot käytetään pääosin palvelimen omiin kuluihin. Voitot sijoitetaan palvelimen, pelimuotojen, ja yleisen pelikokemuksen parantamiseen.

Muista lukea myös palvelimen säännöt: https://realmi.fi/saannot/

Realmin ylläpito

Realmin ylläpito sitoutuu:

Puuttumaan, häirintään, rasismiin, syrjivään käytökseen ja kielenkäyttöön.

Toimimaan ylläpidon jäsenien keskuudessa määritellyillä tavoilla ongelmatilanteiden jälkeen.

Mahdollisimman monipuolisten tapahtumien järjestämisen.

Huomioimaan ihmisten moninaisuuden.

Pelaajat

Realmin pelaajana sinulla on vastuu omasta käytöksestäsi:

Älä oleta, älä määrittele.

Kunnioita muiden itselleen määrittelemiä identiteettejä ja kohtaa heidät avoimesti. Älä yleistä omia kokemuksiasi muita koskeviksi. Tiedosta, ettet voi määritellä muita heidän puolestaan,

Kunnioita muita.

Ei tarkoittaa ei. Kunnioita muiden henkistä koskemattomuutta. Älä painosta muita, jokaisella on oikeus kieltäytyä mistä tahansa aktiviteeteista.
Muista, että sanoillasi on painoarvoa.
Älä käytä halventavaa, toiseuttavaa tai muilla tavoin loukkaavaa kielenkäyttöä, edes ironisesti.

Ole avoin ja ymmärtäväinen.

Palautetta saadessasi suhtaudu asiaan avoimesti: kyse ei ole hyökkäyksestä sinua kohtaan, vaan pyrkimyksestä auttaa sinua kasvamaan ja kehittymään. Suhtaudu ymmärtäväisesti myös muiden tekemiin virheisiin ja mahdollisuuksien mukaan pyri sopimaan asia muiden osapuolten kanssa.

Tunnista omat etuoikeutesi.

Tiedosta, ettet näe tai koe maailmaa samalla tavalla kuin esimerkiksi eri sukupuoleen tai ihonväriltään erilaiset ihmiset. Ole avoin muiden kokemuksille ja näkemyksille.

Huolehdi muista.

Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle. Tarvittaessa ota yhteys Realmin ylläpitoon. Pienelläkin eleellä voi olla suuri merkitys, esimerkiksi rohkaisun ja kehumisen muodossa.

Puutu näkemääsi syrjintään.

Tarjoa tukeasi syrjintää kohdanneelle. Ongelmatilanteissa ota yhteys Realmin ylläpitäjiin.

(C) Realmifi 2021-2023