skip to Main Content

Kunnioita muita pelaajia!

Palvelimella pelaa kaiken ikäisiä ja kaikista taustoista olevia pelaajia. Haluamme tarjota jokaiselle mukavan ja turvallisen pelikokemuksen. Asiatonta käytöstä ei täällä hyväksytä, ja jatkuva sellainen saattaa johtaa jopa pysyvään porttikieltoon. Ota siis kanssapelaajasi huomioon.

– Älä käytä halventavaa kielenkäyttöä. – Sellaista on esimerkiksi rasismi ja homofobia.
– Noudata Discordissa discordin yleisiä sääntöjä
– Älä spämmi chattia, tai toisen yksityisviestejä turhilla viesteillä, tai caps lockilla. Älä myöskään ohita sanafiltteriä, tai mainosta palvelimen ulkopuolisia asioita!
– Älä kiroile!
– Jos olet rankillinen, älä käytä erityisoikeuksiasi häiritäksesi muita pelaajia! Tämä sisältää myös epäasiallisten prefixien käyttämisen

 

Pelaa reilusti!

Huijaamalla viet pelin hauskuuden sekä muilta, että itseltäsi! Pelaa siis reilusti, äläkä turvaudu huijaamiseen.

– Älä käytä epäreilun edun antavia modifikaatioita. Näitä ovat erilaiset hack-clientit, jotka sisältävät ominaisuuksia kuten x-ray, aimbot, forcefield, tai fly.
– Älä hyväksikäytä bugeja. Niistä TÄYTYY kertoa ylläpidolle! Bugista tietäminen, mutta siitä kertomatta jättäminen on siis myös sääntörike.
– Jos epäilet, että jokin asia ei toimi niinkuin pitäisi, kannattaa kysyä ylläpidolta asiasta.
– Älä lainaa Minecraft-käyttäjääsi muille!

Ylläpidon sana on laki!

Palvelimen ylläpito haluaa kaikkien parasta. Kuuntele ja tottele heitä, äläkä väitä vastaan koska ylläpidon sana on laki!

Palvelimen ylläpito haluaa kaikkien parasta. Kuuntele ja tottele heitä, äläkä väitä vastaan koska ylläpidon sana on laki!
– Kiinnitä huomiota ylläpidon sinulle osoittamiin viesteihin!
– Älä intä vastaan jos ylläpito huomauttaa sinulle jostain asiasta.
– Älä itse esitä ylläpitoa!

Boostaaminen on ehdottomasti kiellettyä!

Boostaaminen eli oman statistiikan keinotekoinen nostaminen, on ehdottomasti kiellettyä. Palvelimen taitotasot ovat asia jota pidämme korkeassa arvossa, ja haluamme niiden peilaavan tarkasti jokaisen pelaajan oikeaa taitotasoa.

– Älä anna kaverisi tappaa sinua tahallaan
– Älä myöskään suostu tappamaan kaveriasi joka ei yritä parastansa
– Älä pelaa kahdella käyttäjällä samanaikaisesti

Tämän säännön rikkomisesta seuraa AINA pysyvä porttikielto!

Pelimuotokohtaiset säännöt

SkyWars:
– Et saa työskennellä tiiminä kenenkään kanssa! Mikäli pelaat kaverin/kavereiden kanssa, tulee sinun kohdella heitä tasavertaisina vastustajina.

Survival:
– Älä aiheuta palvelimella tahallista lagia. Tähän kategoriaan kuuluvat muun muassa suuret lagin aiheuttamiseen tarkoitetut redstone-viritelmät.
– Survivalissa varastaminen, grieffaaminen tai muu toisen pelaajan omaisuuden tuhoaminen kielletty. Survival-maailmassa pelaajien tappaminen esimerkiksi ansoilla myös kielletty!
– Leijupuut, rumat 1×1 tornit, jonnemökit, tahallinen maaston tuhoaminen ja epäasialliset rakennukset ovat kiellettyjä. Myös pettäminen kaupankäynnissä/tai muu huijaaminen survival-maailmassa on kielletty.
– Tpa-träppääminen ehdottomasti kielletty!

Back To Top